Kontakt


FØR du kontakter oss - les dette:

Endring av resultat i kamper
MinFotball kan ikke endre resultater i appen. Dette må gjøres i FIKS som er systemet som NFF bruker for resulater og tabeller. Feilene må dermed meldes til NFF Support via www.fotball.no.

Tabeller som ikke er oppdatert
MinFotball kan ikke oppdatere tabeller. Alle tabeller og resultater hentes direkte ut fra FIKS og de tabellene du ser i appen er tabeller som er hentet fra NFF. Dersom en tabell ikke er oppdatert må du enten ta kontakt med NFF support eller rett og slett vente noen dager :-)

Korrigering av kontaktinfo / stadionposisjon osv
MinFotball kan ikke korrigere noen info som ligger i appen. Dette må gjøres via NFF og FIKS. Ta kontakt med den som er FIKS ansvarlig i klubben din, og be vedkommende om å få oppdatert den informasjonen du ønsker oppdatert.

Logo i appen
Se Ofte stilte spørsmål for informasjon om hvordan dette gjøres. Dersom du har lastet opp logoen din i FIKS og den fortsatt ikke dukker opp i appen - ta kontakt med oss og forklar hvilken klubb du representerer, dato får når du lastet opp logo så skal vi undersøke nærmere.

Se også Ofte stilte spørsmål.

 

Facebook:

www.facebook.com/MinFotball

 

E-post:
post@minfotballapp.no
abuse@minfotballapp.no
support@minfotballapp.no

Appen MinFotball v 3.0 er utviklet av Telenor ASA i samarbeid med NFF. NFF eier alle rettigheter til konseptet og til appen. Appen driftes av Funn AS.

Les mer om NFF på www.fotball.no.
Les mer om Telenor ASA på www.telenor.no
Les mer om Funn på www.funn.no.

For hjelp - se våre Facebook-sider eller send oss en e-post!