Personvernerklæring


Bruksvilkår for MinFotball

MinFotball er NFFs mobilapp for trenere, fotballspillere, fotballforeldre og fotballtilhengere. Appen gir deg tilgang til alle lag, kamper, resultater og tabeller i norsk fotball - helt fra barnefotball til elite-nivå.

Appen krever ikke identifikasjon av brukeren, og kan brukes uten login.

MinFotball appen ber om følgende tilganger på telefonen:

 • Kalender
  Du kan velge å gi appen tilgang til å synkronisere kamper med din kalender.
 • Ringefunksjon
  Du kan velge å gi appen tilgang til å ringe kontaktpersoner direkte fra appen.
 • Push-varsler
  Du kan velge å gi appen tilgang for å sende deg push-varsler om kampendringer eller kampresultater.

 

Du kan når som helst skru av de nevnte tilgangene.


Personvern på MinFotball

MinFotball benytter anonymisert statistikk for å lage bedre brukeropplevelser på nett. Verktøyene vi benytter for å innhente statistikk er Google Analytics og Google Remarketing.

MinFotball registrerer vi følgende informasjon om deg:

 • din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
 • dine elektroniske spor, for eksempel hvilke sider du besøker og hvilke produkter du bestiller
 • teknisk informasjon om ditt operativsystem


Google Analytics

Google Analytics cookien er en førsteparts cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til applikasjonen. Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics her. MinFotball benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet i appen. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her (http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html)

 

Google Displaynettverket

Informasjonskapselen medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, viser målrettede annonser på en rekke nettsteder på Internett som er del av Google sitt innholdsnettverk basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Denne målrettingen bidrar til en mer relevant markedsføring for deg som bruker. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn, eller brukes informasjon, som kan benyttes til å identifisere deg som individ.

Informasjon om hvordan du kan reservere deg mot målrettede Google Display annonser på mobil finner du her (http://optout.networkadvertising.org/#/)

 

© 2016 Norges Fotballforbund. 

Besøksadresse: Sognsveien 75 J
OSLO, NORWAY

Telefon: 04420